Orgasmul in the City

ORGASMUL – ceva garantat la bărbați, dar nu prea garantat la femei.

Ce e Orgasmul? Multe dintre noi știm foarte bine, dar pentru altele… nu e chiar așa de clar. Dacă ar fi să descriu ce simt eu… ar fi undeva între senzația pe care o ai atunci când decolezi cu avionul înmulțit cu 100, sau cum cred eu că simți înainte să ai un atac de cord.

Dar haideți să vedem ce spune dicționarul:

s.n. Punctul culminant al excitației sexuale. – Din fr. orgasme.

Am aflat ceva nou. Orgasmul vine din Franța. Nu e de mirare că e atat de fițos. Dacă ar fi să fac o paralelă între Franța și Orgasm, aș putea trage concluzia că :

  • la barbati orgasmul e très excité
  • la femei orgasmul e cu nasul pe sus.

Asta mi-a amintit de ceva. Odată, a bătut o vecină la ușa mea,  foarte supărată că ascultam muzica prea tare… după gustul ei.. după ce am ușuit-o deranjată de reacția ei: să bată la altă ușă că aici nu ne interesează, s-a gândit să-mi arunce drept în față ce o deranja defapt și MOTIVUL pentru care venise . Uitându-se direct în ochii mei, îmi strigă cu voce tare, să o audă toți vecinii:

Și mai faci și sex toată ziua, în timp ce alții muncesc! Nu ți-e rusine? Te aud toți vecinii!

Moment în care eu am rămas freeze. Ea mi-a întors spatele și a plecat triumfătore spre viața ei plictisitoare și fără sex. Asta m-a pus pe gânduri… eu eram chiar într-o perioadă dry.. adică în care nu mă vedeam cu nici un bărbat.. de unde a auzit ea sex la mine în casă.. și în plus.. la mine în casă nu se face sex pentru că nu îmi invit iubitul niciodată aici. E ca un fel de sanctuar al feminității în care bărbații nu au voie. Intră doar cei plătiți să schimbe o priză, să dea o gaură cu bormașina. Dar asta o dată pe an.

Revenind… de unde a auzit ea sex…. Si atunci am avut o revelație!!! Evrik! Din duș! Pentru că da, fetelor, recunosc că am orgasme în duș, și când le am nu sunt pe Mute! Se pare că mă aud și “toți vecinii” . Vecinele mă invidiază pentru viața mea amoroasă de succes, iar vecinii… oare ce părere au? Să îi întreb?

În fine… n-o să mă opresc din a-mi face temele săptămânale doar pentru că o femeie ciufută e deranjată de sunetele mele de extaz. Până una alta, sunt în casa mea, proprietate privată, și nu fac gălăgie între orele 12 si 14 când se doarme nu:))?

Poate n-ați prins faza cu temele săptămânale. Ginecologul meu mi-a spus că pentru sănătatea mea mintală este obligatoriu să am 2 orgasme pe săptamână. L-am întrebat ce se întâmplă dacă pic la examen.  Mă cheamă să-mi dau restanța? S-a uitat serios la mine și mi-a vorbit ca un tată fiicei lui :

Doua orgasme pe săptămână! Cu Vaginul nu glumim!

Care by the way, mi-a zis odată că e foarte frumos… Mda, cred că trebuie să mă explic. Eram într-o zi la consult. E o rutină pe care trebuie să o facem fetelor, măcar o dată la șase luni.. dacă știți…testul Papanicolau… Hello! e un minim necesar și care ne poate salva de cancer.  I said it!

Așa revenind… Eram la consult, într-o poziție bine cunoscută nouă femeilor, în care ne simțim sau nu ne simțim confortabil, după posobilități :)) Eu sunt OK, până simt ceva rece și mă panichez (sunt obișnuită cu ceva fierbinte, if you know what I mean… wink, wink :))  și trebuie să mă țină de mână ca să trecem cu bine peste această grea încercare. Ce… ginecologul tău nu te ține de mână? Oare trebuie să-mi caut altul? Scrie-mi în comentarii.

Mai mult. Ginecologul meu mă învață cum să respir înainte de a putea începe consultul :

Inspiră, expiră, relaxează-te, acceptă, nu te încorda…

Și până la urmă funcționează. Când mă relaxez eu mai bine și studiez tavanul în cel mai mic detaliu,  pentru că nu aș vrea nici o secundă să mă uit în jos, sau să văd intrumentele acelea metalice înfricoșătoare, deodată aud:

Dar ce frumos! 

Asta mă pune pe ganduri:

Ce naiba o fi vazut el acolo jos, așa frumos?

Ca să-mi dau seama că vorbea despre vaginul meu. Așa compliment, n-am mai primit niciodată, recunosc, nici de la cel mai mare fan al meu. Din acea zi, cu alți ochi îmi privesc vaginul :)))

Glumesc… nu-l privesc deloc. E greu de ajuns până acolo și oricum îmi este destul că știu unde e și cum să-l folosesc. E OK pentru relația noastră deocamdată. El e mulțumit. Eu sunt mulțumită. Hmmm v-ați întrebat de ce vaginul e de sex masculin? Uite cum până și atunci când vorbesc despre cea mai feminină parte a corpului meu, mă adresez cu El…. si Orgasmul e tot un El…. Something is definitely messed up… We gotta escape the patriarchy, babes!

Revenind la Orgasm. Mare mi-a fost mirarea să aflu că unele femei nu au experimentat așa ceva în viața lor. Nici măcar singure. Vă jur,  îmi vine să le iau cu forța, să le leg de mâini … de picioare nu.. că nu ar funcționa, și să le bag sub duș.  Să le fac cunoștință:

Marcela, el e Capul de DuȘ a.k.a Aducătorul de Orgame 

Cap de DuȘ, ea e Marcela: are nevoie de tine, acum!!!

Pentru cele care știti despre ce vorbesc: fetelor, Halleluiah!!!  Pentru cele care nu știați, dușul e cel mai bun prieten al femeilor și aduce garatat orgasme. Multiple. Iar dacă nu ai încercat încă,  oprește-te din citit, du-te în duș și fă-ți tema! Articolul acesta va fi aici și după ce te întorci îmbujorată și satisfăcută.  Pentru că genul ăla de prietenă sunt pentru tine. 😉 Cu plăcere!

Acum, vine o întrebare care doare: Este dușul mai bun decăt un bărbat?

Despre asta, într-un articol viitor.

KIND REMINDER fetelor:

Tema pentru acasă: 2 orgasme pe săptămână

P.S. : Puteți să aveți multiple într-o singură zi ca să recuperați, asta dacă ați rămas în urmă.

Până data viitoare,

A voastră,

Roxie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *